Gata si mini vacanta

on duminică, 11 aprilie 2010

Nu am mai scris de ceva vreme:P
Am fost acasa, yeyeeei :)! Sarbatori in familie! Ii vad foarte rar pe ai mei si pe cei dragi, macar de sarbatori sa stau cu ei. Partea mai putin frumoasa e ca toata lumea te pune la masa, MARATONUL MANCATULUI, mananci cat mananci dar te mai si saturi, dar daca nu mananci cat vrea gazda incep vestitele fraze: Nu iti place mancarea? Vrei drob, vrei friptura, vrei....., dar ce vrei? Dar de ce nu mananci? Si din prea mult bun simt, pentru ca toata lumea sa fie multumita am fost campionn la acest maraton. Nu au putut lipsi vestitii Purcelusi pregatiti de mama, drobul, pasca si toate nebuniile, cand mha gandesc parca iar ma apuca raul. Dupa mult timp am ajuns si la vestitii PAPANASI din Cheile Butii cu Andreea, Mary si Doru, prilej foarte bun de a ne reaminti de traznaile din liceu(phuuu iar ma ia melancolia). Prea mult am vorbit de mancare gata. Punct si de la capat.
M-am revazut si cu Fantomel & Co, am fost in vestitul club din micul meu oras de provincie, nu prea inteles faza cu plansul fetelor in club(nu dam nume), o fi o noua moda, dar toata stima pentru Fantomel, dupa o noapte de clubareala la 6 dimineata, cine era la biserica, Fantomel lua Pasti pentru familie. Bravoooooo Fantomel! P.S. M-am intalnit si cu Diana, era si ea in club foarte serioasa si vorbea foarte oficial, doar era sotul si sa nu intre la banuieli. Casa de piatra fainilor.
M-am revzut si cu matusica dupa foarteeeee mult timp, am tras o portie mare de ras cu ea si Timy.
A fost si Adela acasa, mai mult ne vedem acasa de cat in Bucuresti.

Vineri mi-am facut bagajul si am plecat spre Bucuresti. Dupa o cursa nebuna cu masina, ca Sergiu nu s-a trezit la timp am ajuns si la tren. Langa noi din TG Jiu se urca o tanti, un VIP de Gorj, care 80 % din drum a vorbit la telefon si 20 % a dat sms-uri. Vorbea foarte tare si nu aveai cum sa nu auzi convorbirile telefonice interminabile: sta cu un tip, ce are o firma dar nu da numele firmei, a fost un tip sa-i faca calculatorul da nu s-au cotait, amicul care i-a dat cd-urile cu filme nu o atrage, a cerut niste bani imprumut de la iubit si acesta a crezut ca e profitoare dar ea ii da banii inapoi, fata ei a decolat la 6 ... nu prea anteles faza cu decolatul si nici de ce statea in picioare langa geam sa vorbeasca, semnal aveam in tot compartimentul.
Am ajuns si in Bucuresti. Noroc cu Barby ca daca nu, nu puteam ajunge la camin la cate bagaje aveam. Am despachetat bagajele si mi-am facut altul pentru ca sambata dimineata am plecat la Moeciu, a fost ziua lui Valy Burlau-Gury-Piticu' Porno, 3 nume acelasi nebun si petrecaretz, Vali. La iesire din Bucuresti ne-a venit traznita idee sa impodobim Coreanul lui Geani.



Toti politisti, soferii si oamenii de pe strada se uitau dupa noi si radeau dar n-o fost panica:)
Mai am jumate de zi de vacanta, de maine gata, iara facultate, cursuri, proiecte!
Tine-ti aproape! ;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

bbbb

Anonim spunea...

felicitari,este super,bafta,succes si vacanta placuta